Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Davie Penis Vibrator

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 349,00 kr..

Træn din udholdenhed og nyd dejlig stimulation på samme tid med Pleaser Davie Penis Vibrator.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn vibrator til ham – Pleaser Davie Penis Vibrator

Forkæl din penis med denne luksuriøse penis vibrator fra Pleaser by Private Play. Masturbatoren er perfekt til ham, der gerne vil opleve dejlig stimulation, men samtidig også træne sin udholdenhed. Med denne masturbator kan du edge dig selv på den mest tilfredsstillende måde, der giver dig lyst til at gribe fat i dette legetøj igen og igen.

Denne penis vibrator har 10 forskellige vibrationsindstillinger, som du nemt kan vælge mellem på selve vibratoren. Det ergonomiske design gør masturbatoren supernem at holde om, mens det spændende indre giver intens nydelse. Penis vibratoren har en ladetid på 60 – 90 minutter, og en brugstid på 60 – 80 min. På den måde er du altid sikker på, at du har dejlig stimulation klar til at forkæle dig.

Hvis du ikke kan få nok af denne vibrerende masturbator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Pleaser Davie er nemlig 100% vandtæt, så du kan nyde dejlig stimulation hvor som helst. Denne penis vibrator er desuden også lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles helt igennem fantastisk mod huden og gør din leg endnu bedre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 10 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Fremstillet i hudvenlig og blød silikone.
  • Ladetid på 60 – 90 min.
  • Brugstid på 60 – 80 min.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 13,9 x 7,1 x 5,6 cm
Vægt: 118 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme