Pleaser John Masturbator

399,00 kr.

Oplev en pirrende kombination af et stimulerende indre, dejlige vibrationer og en fræk stønne-funktion, der tager din leg til nye højder. Pleaser John bliver din nye yndlingsmasturbator!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tilfredsstillende stimulation med Pleaser John Masturbator

Tilføj ekstra sensuel glæde til din leg med denne fantastiske masturbator fra Pleaser by Private Play. Denne innovative masturbator kan mere end blot at tilbyde dejlig stimulation til dig – den kan tage dig med ud på en erotisk rejse med vibrationer og lyde, der giver dig lyst til at tage fat i denne masturbator igen og igen.

Med 10 forskellige vibrationsfunktioner kan du opleve masser af tilfredsstillende nydelse. Du skifter mellem vibrationerne ved at trykke på en knap, så du let kan finde det vibrationsmønster, der stimulerer dig mest. Indeni finder du også en stimulerende og spændende lystkanal med forskellige strukturer, der alt sammen er designet til at tilføje ekstra nydelse til legen.

For ekstra intim glæde kan du tænde for masturbatorens stønne-funktion. Dette giver dig mulighed for at leve dig ind i de frækkeste fantasier, mens din masturbator fortæller dig, at det føles fantastisk. Glæd dig til at mærke det bløde silikone materiale, der forkæler penis med sin bløde overflade.

Pleaser John er desuden også genopladelig, så du altid har dejlig nydelse til rådighed, når du har brug for det. Hvis du ikke kan få nok af denne masturbator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den også er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Indbydende og eksklusivt design.
  • 10 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Stimulerende lystkanal med forskellige strukturer.
  • Stønne-funktion – perfekt til mere autentiske solo-fornøjelser.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser by Private Play
Farve: Hvid og lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 21,5 x 9 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Pleaser John Masturbator

  1. Andreas

    Wow – den var sku lækker! Frækt med vibratoren og så var den bare super stram. Mega lækkert produkt

Tilføj en anmeldelse af varen