Fantasy C-Ringz Max Penisringe sæt

149,00 kr.

Maskulint sæt med 2 penisringe i lækkert silikonemateriale. Opnå en hårdere og fyldigere erektion.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Maskulint sæt med 2 sorte penisringe i lækkert silikonemateriale. Penisringene kan bruges enkeltvis eller kombineres for endnu større effekt. Placér eventuelt den ene omkring din penis og den anden omkring dine testikler.

Designet til at intensivere stimuli og orgasme. Få større udholdenhed under både onani og samleje. Forstærket nydelse til både dig selv og din partner.

Fantastiske fordele:

  • Materiale: Silikone
  • Nemme at bruge
  • Bevirker en forlænget og mere kraftfuld erektion

Specifikationer

Mærke: Fantasy
Farve: Sort
God til: Mand
Bredde: 1,7 cm
Indre diameter: 2,8 cm-3,6 cm strækbar
Manual: Engelsk
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fantasy C-Ringz Max Penisringe sæt

  1. Josef

    Fantasy C-Ringz hjælper godt på erektionen

Tilføj en anmeldelse af varen