Fetish Fantasy Sexgynge

899,00 kr.

Kvalitets sexgynge fra Festish Fantasy. Sex gyngen til jer der lyster efter nyt og spændende sexstillinger.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Sex Gyngen er til jer der ønsker at prøve noget helt nyt. Den er nemt at hænge op, let at bruge, og giver masser af fræk sjov med din partner. Sex gyngen giver mulighed for mange forskellige stillinger.

Fetish Fantasy sexgyngen hjælper jer til at i kan indtage de mest flyvende, tilfredsstillende, svære og stimulerende stillinger. Den første gang kræver det nok lidt øvelse, men i vil helt sikkert have det sjovt, når i øver jer.

Jeres sexliv vil nå nye højder og mange dejlige oplevelser.

Denne kvalitets sexgynge kan bære op til 180 kg. Den øverst del af gyngen har en krog til loftet og en fjeder der giver gyngende bevægelser. Læs manualen grundigt, så i får monteret gyngen korrekt.

Alle stropperne på gyngen er justerbare og føles meget behagelige mod kroppen.

Alt, hvad I skal bruge for at hænge sexgyngen op, følger med i pakken.

Information

  • Mærke: Fantasy series
  • Farve: Sort
  • Materiale: Nylon og stål
  • Manual: Engelsk

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme