Fetish Fantasy Yoga Sexgynge

899,00 kr.

Gyng jer ind i fantastiske sexlege.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Med Fetish Fantasy Yoga Sex Gyngen kan i svinge jer ind i vanskelige seksuelle positioner, som i aldrig havde forestillet jer.

Ved hjælp af Yoga Sex gyngen kan i trodse tyngdekraftens love og nyde seksuelle positioner, som i aldrig troede var mulige uden særlig styrke, balance eller smidighed.

Yoga Sex gyngen forbedrer fleksibilitet og øger udholdenhed.

Nu kan almindelige par bruge yoga til at udføre de sværeste, mest stimulerende seksuelle positioner, man nogensinde kan forestillet sig.

Nyd vægtløs sex i ubegrænsede positioner og udforsk dine dybeste fantasier og udfør dem med lethed.

Sex i disse udfordrende positioner har aldrig følt så godt. Gyngen er let at samle og installeres på få minutter i dit loft og bruger kun et par almindelige værktøjer.

Holder op til 300 kg. De polstrede skumhåndtag giver ekstra komfort og ekstra støtte, mens den kraftige jernramme holder sammen på gyngen.

 

.

Information

  • Mærke: Fantasy series
  • Farve: Sort
  • Vægt: Op til 300 kg
  • Materiale: Metal, nylon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme