Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Plus Size Strap-On Lilla / Sort

499,00 kr.

Med en Fetish Fantasy Plus Strap-On, får du en plus size strap-on, der er justerbar og kan passe lækre og formede kvinder helt op til størrelse 48.

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Foran er placeret en stærk metalring, der holder dildoen på plads i rette position, mens den frække handling udfolder sig. Seletøjet er i lækkert læder og egner sig med sin justerbarhed og tilpasning til større størrelser til at være det mest alsidige strap on sæt på markedet.

  • Mest alsidige strap-on på markedet!
  • Frækt læderseletøj
  • 20 cm dildo
  • Passer til taljer op til 51 cm
  • Justerbar helt op til en størrelse 48
  • Sele med stabil O-ring af metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Plus Size Strap-On Lilla / Sort”