You2Toys Bondage Board med Tilbehør

1.995,00 kr.

Med dette bondage board opfyldes alle sexede fantasier – hvor som helst og når som helst! Sættet indeholder utallige fetish-redskaber og opfylder ønsker ned til mindste detalje.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til fængslende oplevelser – altid og overalt!

Med bondage boardet kan man næsten overalt udleve sine erotiske fantasier. Den sorte lænke flade er foldbar og har næppe brug for meget plads derhjemme. I gennem håndtaget er boardet velegnet til rejser og transport. Så straf er mulig overalt! Alt hvad der er nødvendigt er noget plads til at sætte det hele op. Også hvad der angår tilbehør, lader bondage boardet alle ønsker gå i opfyldelse: Vedlagt er der 4 arm- og benlænker såsom en halslænke. De kan ved hjælp af karabinhager variabelt anbringes på boardet. Slutteligt toppes det hele af med en mundknebel, en pisk og en øjenmaske. Få lysten til at overskride grænser og opfyld sex fantasier!

Indeholder: 
Lænke flade med 2 plader 60 x 60 cm (udfoldt 120 cm), inklusive 4 polstrede armlænker (39 cm lang, 6 cm bred), 4 polstrede fodlænker (56 cm lang, 6 cm bred), 1 halslænke (5,5 cm høj) og 1 mundknebel (Ø 4,1 cm) med justerbar spænde. Pisken med en længde på 38 cm. Øjenmasken er udstyret med et elastisk bånd.

Information:

Pladens vægt: 7,1 kg

Den polstrede plade: 5,5 cm høj

Materialer: Polypropylen, polyester, TPE, PVC.

Mærke: You2Toys

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere inden for BDSM-verdenen.
  • Har alt det, du/I har brug for til fræk, hed leg.