Pleaser Mary Fjernbetjent Vibrator Æg Grøn

399,00 kr.

Luksuriøst vibratoræg fra Pleaser til hende eller par, der gerne vil have skøn stimulation. Perfekt til en fræk date eller træning af din bækkenbund.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Mary Fjernbetjent Vibrator Æg – Gør kærlighedslivet lidt sjovere med Mary

Leder du efter et parlegetøj, der kan sætte gang i romantikken derhjemme? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Med Pleaser Mary Fjernbetjent Vibrator Æg kan du være helt sikker på, at du og din partner får masser af intim sjov, der helt sikkert vil inspirere jer til et bedre og mere spændende sexliv. Med dette vibrator æg har sex aldrig været sjovere!

Pleaser Mary Fjernbetjent Vibrator Æg er diskret og kompakt sexlegetøj, der er designet til at give kvinder nydelse. Med sine 10 fantastiske og pirrende vibrationsfunktioner kan du være stensikker på, at du får masser af skøn nydelse under brug. Vibratoren er designet til at blive båret indvendigt i vagina, hvor den medfølgende fjernbetjening gør det muligt at styre den uden at skulle trykke på selve vibratoren. Det betyder, at din partner nemt kan kontrollere din nydelse, mens I sidder på en romantisk date.

Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 10 meter, som giver jer mere frihed under brug. Det betyder, at du nemt kan beundre din smukke kæreste fra den anden side af rummet, mens hun bliver bragt tættere og tættere på klimaks. Det bliver så hot!

Pleaser Mary Fjernbetjent Vibrator Æg er lavet af silikone i høj kvalitet, som er kropsikker, blød og glat at røre ved. Derudover er vibratoren trådløs og genopladelig, hvilket gør den nem at bruge uden behov for en stikkontakt. Hvis du ikke kan få nok af dette vibratoræg, kan du altid tage det med under bruseren eller i badekarret, da Mary vibrator æg er 100% vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og smukt design.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Forkæler vagina med dejlige vibrationer.
  • Diskret og kompakt – kan nemt gemmes væk i skuffen eller tasken.
  • Kan styres med den medfølgende fjernbetjening.
  • Fjernbetjening har en rækkevidde på 10 meter.
  • Brugervenlig – kan bruges af både erfarne og begyndere.
  • Lavet i blød og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 20,4 x 3,4 cm
Vægt: 200 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX7)
Ladetid: 50 min.
Brugstid: 60 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme