Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Penisring Sæt med 3 Styks

59,00 kr.

3 sorte penisringe i lækkert design af gummi. Forlæng din erektion og maksimer din seksuelle oplevelse.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Frækt sæt til ham, der gerne vil holde lidt længere 

Lækkert sæt med 3 penisringe i sort gummi. Designet til at maksimere stimuli og orgasme. Øget nydelse til både dig selv og din partner.

De fleksible penisringe giver ekstra udholdenhed og kraft. Sættet består af tre penisringe i forskellige størrelser, som både kan bruges hver for sig og sammen alt efter præference. Ringene bidrager til en forlænget og mere kraftfuld erektion. Udforsk din maskulinitet og tilsæt lidt legelyst i dit sexliv.

De tre ringe kommer i størrelser af 3,25 cm, 3,75 cm og 5 cm.

Fantastiske fordele:

  • Elastisk design.
  • Lavet af blødt og glat gummi.
  • Begyndervenlige.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af CalExotics Penisring Sæt med 3 Styks

  1. Max

    Penisringe der virker.

Tilføj en anmeldelse af varen