Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Glorious Duo Penisring

199,00 kr.

Lækker penisring til ham eller par, der gerne vil have lidt mere spænding i soveværelset.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et kraftfuldt legetøj til par 

Mangler du et dejligt elskovslegetøj, der kan gøre din aften endnu bedre med din partner? Så bør du prøve Glorious Duo fra Satisfyer. Denne penisring vil med garanti gøre legen i soveværelset endnu frækkere, og så vil både manden og kvinden nyde legetøjet på samme tid.

Penisringen omslutter mandens penis og testikler og skaber en ophidsende blodophobningseffekt, som både giver dig en bedre udholdenhed, men også intense fornemmelser. Desuden vil penisringen også forkæle din partners klitoris med sin langstrakte klitorisstimulator, som dækker et stort område.

Indeni penisringen sidder en stor motor, der giver jer 12 afvekslende vibrationsprogrammer, som I let kan styre via one-touch-knappen, der sidder på bagsiden.

Denne penisring er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne penisring også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Futuristisk og stilfuldt design.
  • Forkæler både ham og hende.
  • Giver en længere udholdenhed.
  • Dejlige og intense fornemmelser.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Mørkeblå
God til: Mand eller par
Stimulering: Penis og klitoris
Længde: 10,5 cm
Bredde: 5,2 cm
Højde: 2,9 cm
Vægt: 60,70 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme