CalExotics COLT Penisring Med Vægt

99,00 kr.

Spændende penisring til ham med vægtkugle og masser af riller. Gør din leg sjovere med dette legetøj fra CalExotics.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til en fræk aften!

De erotiske sexlegetøjsinnovatører på CalExotics og de mandlige glædeeksperter hos Colt har indgået et samarbejde om at skabe en række sexlegetøj til mænd dedikeret til den maskuline glæde. Uanset om du er en nybegynder eller en erotisk ekspert, er Colts vægtring her for at hjælpe dig med at forbedre din eventyrlystne side.

Den sensationelle vægtkugle er forbundet med den elastiske og holdbare silikonepenisring, der er dækket i række efter række af spændende riller. Vores alsidige penisring er fremragende for alle på ethvert niveau af fornøjelse og dem, der ønsker at forlænge deres nydelse. Den behagelige mandlige penisring kan bæres for let at øge længden eller for at skrue op for varmen med den erotiske forbedring, der holder dig tæt.

Det ikke-porøse og allergivenlige materiale passer perfekt sammen med dine foretrukne vandbaserede smøremidler; som du naturligvis også finder her på siden.

Fantastiske Fordele: 

  • Vandtæt.
  • Strækbar og komfortabel.
  • Spændende riller for ekstra nydelse.
  • Kropssikker, uparfumeret og ftalatfri.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Mand
Diameter: 3,25 cm
Vægt: 110 gram
Materiale: 100% silikone