Bestil nu og modtag i morgen

CalExotics Stålperle Penisring sæt

89,00 kr.

Sæt med 2 penisringe i stilrigt design med stålperler. Forlænger din erektion og intensiverer din orgasme.

Kun 9 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Smukt sæt med 2 penisringe i lys silikone med rustfrie stålperler. Designet til at intensivere stimuli og orgasme. Forstærket nydelse til både dig selv og din partner.

Penisringene giver ekstra udholdenhed og ejakulationskraft. Sættet består af to penisringe i forskellige størrelser, som både kan bruges hver for sig og sammen. Den lille penisring måler 3,75 cm i diameter og den ekstra store penisring 5 cm i diameter.

Bevirker en forlænget og mere kraftfuld erektion. Kan eventuel suppleres med brug af glidecreme

Fantastiske fordele:

  • Ultra elastisk design
  • Frækt og stilrigt
  • Nemme at bruge
  • Lavet af kvalitetsmateriale
  • Måler henholdsvis 3,75 cm og 5 cm i diameter

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Stålperle Penisring sæt”