You2Toys Triple Ball and Penisring

149,00 kr.

Med denne justerbare penisring inklusivt ringe til testiklerne er du sikret en længere og hårdere erektion, der både kommer til fordel for dig og din partner i de lange hede nætter.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Bringer ham i topform!

Penisring med to testikelringe. Penisringen kan justeres individuelt via en skydeperle. Sørger for en hårdere og længerevarende erektion, der holder i de lange hede nætter.

Brug en penisring, når du vil imponere din partner i soveværelset og oplev erotiske stunder sammen. Både du og din partner vil elske at se din penis med en penisring.

Det bedste ved en justerbar penisring er, at du ikke skal bekymre dig om de præcise mål på din penis. Du skal blot justere ringen, så den passer dine behov og mål. Perfekt til begyndere, der gerne vil eksperimentere med penisringe eller til ham, der bare gerne vil have den nemme løsning.

Fantastiske Fordele:

  • Bedre erektioner.
  • Længere udholdenhed.
  • Bedre orgasmer.
  • Giver et frækt udseende.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Mand
Samlet længde: 13 cm
Diameter: Afhænger af dig
Diameter på hver testikelring: 3 cm, elastisk
Materiale: Silikone, ABS