Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Bad Kitty Dobbelt Justerbar Penisring

79,00 kr.

Denne sorte penissløjfe giver en fyldig og hård penis, stimulerer testiklerne og kan øge din udholdenhed!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør mere ud af dine erotiske stunder 

Leder du efter en penisring, der er enormt begyndervenlig, men også effektiv? Så har vi det helt rigtige til dig. Denne penisring giver dig en fyldigere penis, samtidig med at den stimulerer dine testikler. Dette kan øge din udholdenhed og gøre dine erotiske øjeblikke mere specielle.

Den sorte sløjfe, der er delt med en gennemsigtig perle, placeres rundt omkring penisroden og testiklerne. Med glideren kan nu nemt justere diameteren til din størrelse og således også bestemme intensiteten af selve blodforsamlingen. Optimal pasform, komfort og hårdere erektioner i én!

Vi er sikre på, at både du og din partner bliver glade for at eje denne justerbare penisring i jeres kollektion, og at I får mange timers sjov ud af dette frække legetøj. Hvis du virkelig vil gå all-in på at holde længere under selve akten, kan vi også anbefale, at I prøver vores delay spray.

Hvis du ønsker at udforske mere inden for BDSM-verdenen, så har Bad Kitty et stort udvalg af frækt BDSM-legetøj, der med garanti vil gøre jeres leg endnu sjovere. Du kan se vores udvalg fra Bad Kitty ved at klikke her.

Fantastiske Fordele: 

  • Giver et fyldigere og frækkere udseende.
  • Stimulerer testiklerne.
  • Øger din udholdenhed.
  • Kan justeres ud fra din størrelse og dit behov.

Information

Mærke: Bad Kitty
Farve: Sort
God til: Mand
Diameter snor: 0,4 cm
Materiale: Silikone, ABS og polyamid

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme