Fifty Shades Freed Lost in Each Other Rabbit Penisring

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Denne penisring er ideel til par, der ønsker at give hinanden nydelse. Penisringen er strækbar og passer de fleste mænd.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det perfekte legetøj til par! 

Vil du holde længere og stadig give fantastisk nydelse til din partner? Så bør du prøve Lost in Each Other Rabbit Penisring fra Fifty Shades of Grey. Denne penisring er det ideelle legetøj til par, der gerne vil have mest ud af legen.

Når du tager denne penisring rundt om penis, vil du opleve, at den silikonebløde penisring giver en hårdere erektion samt en længere udholdenhed. Din partner vil derimod opleve at blive stimuleret ved klitoris hver gang den lille rabbit rammer hende.

Du kan nemt vælge mellem 3 hastigheder og 7 vidunderlige vibrationsmønstre, så du finder det mønster, der får jer til at nå klimaks på den bedste måde. Du kan også tage penisringen med jer ud i badet og nyde den under bruseren eller i badekarret. Denne rabbit penisring er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og elegant design.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • For længere udholdenhed.
  • 7 vibrationsfunktioner og 3 hastigheder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. satin opbevaringspose.
  • Vandtæt.
  • Rejselås.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Lilla
God til: Mand og begge
Stimulering: Penis og klitoris
Indvendig diameter: 3 cm (strækbar)
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme