Fantasy C-Ringz Sort Penisring Sæt med 3

79,00 kr.

Klassisk og stilsikkert sæt med 3 sorte penis- og testikelringe. Til forlænget erektion og mere eksplosiv ejakulation.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stilsikkert sæt med 3 sorte penis- og testikelringe. Det ultimative begynder sæt. Find den perfekte størrelse eller benyt alle 3 på én gang. Mærk forskellen.

Designet til at maksimere stimuli og orgasme. Bevirker en forlænget og mere kraftfuld erektion. Udforsk din maskulinitet og tilsæt lidt legelyst i dit sexliv.

Fantastiske fordele:

 • Klassisk look i elastisk design
 • Materiale: Silikone
 • Nemme at bruge
 • Tilfredsstillelse for både dig og din partner

Information

 • Mærke: Pipedream, Fantasy
 • Farve: Sort
 • Størrelse:
 • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fantasy C-Ringz Sort Penisring Sæt med 3

 1. Joachim

  Virkelig gode Penisringe, når man som jeg er nybegynder med Penisringe.

Tilføj en anmeldelse af varen