Calexotics Link UP Penisring Extreme Sæt

149,00 kr.

Sæt med 3 penisringe fra CalExotics.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sæt med 3 penisringe

Fra nybegyndere til erotiske eksperter vil Link Up Ultra-Soft Extreme Sæt vikle dig tæt sammen med et sæt med 3 ultra-overdådige, ultra-elastiske penisringe. Hver penisring i dette sæt har en unik struktur, en glat, en rillet og en anden bølget. For en sensationel oplevelse.

Disse unikt strukturerede penisringe er lavet til at øge udholdenhed, forbedre følsomhed og levere spændende oplevelser, mens ringen klemmer med hver bevægelse.

Bliv legende ved at bruge flere ringe sammen eller en ring til at herske i soveværelset. Lavet af førsteklasses Ultra-Soft silikone som er kropssikker, uparfumeret og fri for ftalater.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Ekstra information:

  • Sæt med 3 premium Ultra-Soft™ penisringe.
  • Komfortabel, holdbar og ekstremt strækbar.
  • Glatte, strukturerede og rillede designs for kraftfuld fornøjelse.
  • Vandtæt.
  • Fremstillet i lækkert silikone.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort, grå og blå
God til: Mænd
Størrelse: 3,75 cm.
Materiale: Silikone