Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Link UP Penisring Sort

69,00 kr.

Denne elastiske, komfortable penisring er lavet til at øge udholdenhed, forbedre følsomhed og levere overlegen erektionsstøtte.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den uforglemmelige oplevelse

Link Up Ultra-Soft Penisring er det perfekte legetøj til både begyndere og erotiske eksperter. Denne elastiske og komfortable penisring er lavet til at øge udholdenhed, forbedrer følsomhed og leverer overlegen erektionsstøtte og fornøjelsesoplevelse, mens penisringen klemmer med hver bevægelse.

Brug denne penisring, når du gerne vil have mere ud af samleje. Måske vil du gerne nyde din partner i længere tid? Denne penisring skal nok være det bedste værktøj, der gør det til en mulighed.

Den førsteklasses Ultra-Soft silikone er kropssikker, uparfumeret og fri for ftalater for at holde dig mest følsom. Derudover har penisringen en diameter på 3,75 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Øger udholdenhed.
  • Forbedrer følsomhed.
  • Bedre erektionsstøtte.
  • Kropssikker, uparfumeret og ftalatfri.
  • Vandtæt.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme