Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Red Sling Justerbar Penisring

99,00 kr.

Rød, justerbar penisring, der sørger for en hårdere og længerevarende erektion. Perfekt til de lange hede nætter, der ingen ende tager.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For længere udholdenhed

Denne justerbare penisring er lige det, du står og mangler, hvis du gerne vil gøre mere ud af dine intime stunder i soveværelset. Med denne penisring kan du glæde både dig selv og din partner!

Du skal blot trække penisringen over penis og stramme den til med enderne. Dette forhindrer blodet i at løbe tilbage og fremmer derved erektionen. Glæd dig til at holde længere og for en langvarig sexakt.

Det bedste ved justerbare penisringe er, at du ikke skal bekymre dig om den præcise diameter på din penis. Du skal blot stramme til, så du føler, du får mest ud af produktet. Derudover kan denne penisring også bæres som testikelring.

Fantastiske Fordele:

  • Bedre erektioner.
  • Længere udholdenhed.
  • Bedre orgasmer.
  • Giver et frækt udseende.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Rød
God til: Mænd
Diameter: Afhænger af dig
Materiale: TPE