Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ToyJoy Love Justerbar penisring Lilla

71,20 kr.

Enkel og effektiv penisring fra ToyJoy. Hold længere og opnå en flot erektion med denne penisring i en frisk, lilla farve.

Kun 9 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den enkle og effektive løsning! 

Hvis du gerne vil opleve en aften, hvor du bliver pirret, så anbefaler vi denne penisring fra ToyJoy. Denne penisring er justerbar, så den kan bruges af alle mænd – størrelsen er ligegyldig. Du sætter penisringen fast rundt om roden i en let stramning i enten slap eller erigeret tilstand. Du skal undgå at sætte den for løst eller for stramt for at opnå den bedste effekt.

Med denne penisring vil du opleve, at du kan holde længere. Om du bare vil pirres eller er bekymret for tidlig sædafgang, så kan denne penisring varmt anbefales.

Fantastiske Fordele: 

  • Ingen tidlig sædafgang.
  • Længere udholdenhed.
  • Kan virke ophidsende for både dig og din partner!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Information

  • Mærke: ToyJoy
  • Farve: Pink/Lilla
  • Størrelse:-
  • Materiale: Silikone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ToyJoy Love Justerbar penisring Lilla”