Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Mr. Hook Penisring

169,00 kr.

Penisring med krog til stimulering af enten mand eller kvinde. Perfekt til stejl erektion og overvældende stimuli.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til stejle erektioner med vanvittig stimuli!

Vil du gerne gøre mere ud af dine intime stunder? Så bør du prøve Mr. Hook fra You2Toys. Denne penisring gør, at din erektion vil holde længere samtidig med at den stimulerer dit mellemkød.

Penisringen er lavet i et behageligt silikonemateriale, hvilket gør den enormt behagelig at have på. Derudover kan den også stimulere din partner afhængig af, hvordan du vælger at vende penisringen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Længere erektioner.
  • Bedre udholdenhed.
  • Bedre orgasmer.
  • Behageligt materiale.
  • Fleksibel ring.
  • Frækkere udseende.
  • Kan glæde både dig og din partner.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Mand
Ringens diameter: Ca. 3 cm
Stimulatorens diameter: Ca. 1 cm
Materiale: Silikone