Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Royal One Penisring med Vibrator

249,00 kr.

Satisfyer Royal One Vibration Penisring er med sin silkebløde og dybblå overflade lavet af medicinsk silikone.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Denne penisring sætter dig og din partner i sensuel ekstase, når du mærker, hvordan det strammer om din penis og hun mærker vibrationerne, samtidig med din penis, på sin klitoris.

Ringen er behageligt stretchy og tilpasser sig til alle størrelser penis. Ved hjælp af den behagelig ophobning af ekstra blod i penis, vil du opnå maksimal udholdenhed, en hård erektion og den forsinker dit klimaks – og det vil ikke kun gøre dig glad!

Brug den alene eller sammen med din partner. For optimal og større nydelse anbefaler vi brug af vandbaseret glidecreme.

  • Penisring med vibration til mænd/ par
  • Fremstillet af super blød, hudvenlig, medicinsk silikone, der er glat at røre ved og ekstremt hygiejnisk
  • Kompatibel med den gratis Satisfyer-app – fåes til iOS og Android
  • Takket være den vandtætte finish (IPX7) kan dette legetøj bruges sikkert i vand og er let at rengøre

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme