Bathmate Power Gladiator Penisring

79,00 kr.

Bathmate Power Gladiator Penisring kombinerer en stram, elastisk pasform og holdbarhed med visuel forstærkning, hvilket forbedrer erektionens kvalitet, øger størrelsen og intensiverer orgasmerne for en mere tilfredsstillende intimoplevelse.

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intensiveret Intime Øjeblikke – Bathmate Power Gladiator Penisring

Oplev en forbedret og intensiveret intimoplevelse med Bathmate Power Gladiator Penisring. Denne imponerende penisring omfavner dine mest intime områder stramt og sikkert, og hvis du tør, kan den bruges både omkring pungen og penis, hvilket tilføjer ekstra spænding til dine erotiske eventyr. Denne penisring er designet til at levere et fast tryk, der sætter dine erogene zoner i fokus.

Denne penisring er skræddersyet til mænd med en mindre penisstørrelse end gennemsnittet og passer perfekt til dem, der ønsker ekstra stimulering og støtte.

Gladiator går ud over blot at være en penisring – den er din partner i forbedring. Ud over at give din penis en imponerende visuel forstærkning, hjælper den med at forlænge dine erektioner og forbedre kvaliteten af dine orgasmer. Den øgede blodcirkulation får blodårerne til at stå mere frem, hvilket resulterer i en riflet og pulserende fornemmelse. Dette gør Bathmate Power Gladiator Penisring til det ideelle redskab til at maksimere dine erotiske øjeblikke og bringe nydelse til nye højder. Invester i din intime tilfredsstillelse med denne hårde, men fleksible, penisring fra Bathmate.

Fantastiske Fordele: 

  • Forbedret erektion.
  • Forbedret orgasme.
  • Giver ekstra støtte under legen.
  • Riflet design.
  • Lavet i blødt materiale.

Information

Mærke: Bathmate
Farve: Sort
God til: Mand
Total længde: 2 – 4,5 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme