Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

ToyJoy Power Halo Penisring Sæt

Original price was: 119,20 kr..Current price is: 79,20 kr..

Sæt med 3 forskellige størrelser i penisringe. Opnå en fyldigere og længerevarende erektion til glæde for både dig og din partner.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Power Halo Penisring er et lækkert sæt med tre penisringe designet til at give en fyldigere og længerevarende erektion. De fleksible penisringe giver ekstra udholdenhed og kraft. Øget nydelse til både dig selv og din partner. Sættet består af tre penisringe i forskellige størrelser, som både kan bruges hver for sig og sammen, alt efter præference.

Bevirker en forlænget og mere kraftfuld erektion. Udforsk din maskulinitet og tilsæt lidt legelyst i dit sexliv.

Fantastiske fordele:

  • Lavet af kvalitetssilikone
  • Sættet er designet i sikkert materiale
  • Ringene er holdbare og vandtætte
  • Lille: 27 mm – Medium: 32 mm – Stor: 36 mm.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme