Bound Metal Penisring med Anal Kæde

279,00 kr.

Oplev dejlig anal stimulation og længere udholdenhed med Bound Metal Penisring med Anal Kæde.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuel fornøjelse til ham – Bound Metal Penisring med Anal Kæde

Oplev intime højdepunkter med Bound Metal Penisring med Anal Kæde! Dette dobbeltfunktionelle legetøj er det perfekte valg til ham, der gerne vil holde længere samtidig med at få dejlig anal stimulation.

Den robuste metal penisring sikrer en behagelig pasform og hjælper med at forlænge din udholdenhed, mens den strammer omkring basen af din penis. Dette kan resultere i en mere kraftig erektion og øget nydelse for både dig og din partner.

Den integrerede analkæde tilføjer også en ekstra dimension af nydelse til din leg. Med sine to kugler kommer du til at mærke en bølge af pirrende nydelse, der gør din leg endnu bedre.

Da denne penisring med anal kæde er lavet i metal, kan du også bruge den til tempererede lege. Læg den i en skål med koldt vand og oplev en kølende fornemmelse, eller læg den i den skål med varmt vand for en varmende fornemmelse. Perfekt til dig, der elsker pirrende sanselege.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Perfekt til ham, der gerne vil holde længere under samleje.
  • To integrerede anal kugler – for dejlig anal stimulation.
  • Fremstillet i holdtbart metal.
  • Perfekt til temperaturlege.
  • Nem at rengøre og vedligeholde.

Specifikationer

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Penis og anal
Penisring diameter: 5 cm
Analkugler diameter: 3 cm
Vægt: 330 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme