Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Ribbed Gripper Tight Ass Lys Hud

199,00 kr.

Superfræk masturbator til ham med et stramt og spændende indre. Perfekt til dig, der elsker analsex!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til ham! 

Med Ripped Gripper Tight Ass fra CalExotics får du en skøn og spændende masturbator. Denne masturbator er perfekt til dig, som elsker analsex, da den efterligner et anus og er designet til at give dig skøn fornøjelse, hver gang du bevæger den op og ned.

Denne masturbator er perfekt til alle, der ønsker lidt ekstra nydelse under sololeg. Lavet i et dual density-materiale får du kraftige og dunkende fornøjelser, som du kommer til at længes efter. Masturbatoren er fremstillet i et superblødt og ultrastrækbart materiale med en unik og naturtro fornemmelse, og så kommer den i en realistisk hudfarve.

Med et ribbet og stramt indre får du masser af dejlig nydelse, som giver dig en eksplosiv stimulering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug, både ind- og udvendigt, med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til dig, der elsker analsex.
  • Gør din onanioplevelse sjovere.
  • Lavet i et behageligt, blødt og strækbart materiale.
  • Har en unik og naturtro fornemmelse.
  • Ribbet og stramt indre.

Information

  • Mærke: Calexotics
  • Farve: Lys hud
  • Længde: 15,25 cm
  • Diameter: Op til 9 cm
  • Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme