🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Hismith KlicLok Stroker til Sexmaskine Sort

499,00 kr.

Skøn masturbator til ham fra HiSmith. Kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Skøn stimulation til ham

Vil du gerne dække din behov på en innovativ og fræk måde? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Denne højteknologiske masturbator er perfekt til dig, der gerne vil forkæle dig selv med pirrende teksturer og intense fornemmelser.

Masturbatoren kommer med et KlicLok-stik, der gør det muligt for dig at fastspænde din masturbator til HiSmiths Premium sexmaskiner. Når først du har spændt den fast, kan du godt se frem til dejlig håndfri nydelse. Du kan bl.a. tænde for vibrationerne og læne dig godt tilbage, mens du får pirrende fornemmelser og intens stimulering.

Du kan naturligvis også bruge masturbatoren, som den kommer. Når du er færdig med at bruge dit produkt, er sleevet supernemt at tage ud af hylstret for nem rengøring.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og indbydende design.
  • Stimulerer penis.
  • Pirrende vibrationer.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Sort og naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 25 x 8 cm
Indsættelig længde: 22 cm
Vibrationer: Ja
Materiale: Silikone, TPR og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme