HiSmith KlicLok Dildo 25 cm Sort

599,00 kr.

Skøn dildo fra HiSmith med KlicLok-system. Perfekt til dig, der gerne vil udvide din kollektion af dildoer til din HiSmith-sexmaskine.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Din nye tilføjelse til din HiSmith-maskine

Denne alsidige dildo fra HiSmith er perfekt til solo- eller parlege. Med dens længde på 25 cm og diameter på 5,2 – 7,5 cm er denne dildo ideel til dem, der ønsker en dyb og fyldig stimulation.

Denne dildo er lavet af høj kvalitet silikone, som er blød og glat, men samtidig fast nok til at give en behagelig følelse af fyldighed. Du vælger helt selv, om denne dildo skal bruges til vaginal eller anal stimulation, og dermed også om den skal bruges af dig eller din partner.

En unik funktion ved denne dildo er dens KlicLok-system, der gør det muligt for dig at bruge dildoen sammen med din HiSmith-sexmaskine eller maskiner, der bruger KlicLok-system. På den måde kan du nemt vælge netop den dildo, du er i humør til og dermed få allermest ud af din nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Kan bruges sammen med din HiSmith-sexmaskine.
  • KlicLok-system – supernemt at udskifte dine dildoer.
  • Kan bruges til vaginal og anal stimulation.
  • Lavet i lækker og blød silikone.
  • Lavet i kropssikkert materiale.
  • Imponerende størrelse – for fyldig stimulation.
  • Behagelig form – nem at indsætte.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 25 cm
Diameter: 5,2 – 7,5 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme