HiSmith KlicLok Sort Anal Dildo til Sexmaskine 25 cm

599,00 kr.

Superdejlig anal dildo fra HiSmith, der er kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Målrettet anal stimulation

Skal du forkæle dig selv eller din partner? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Denne anal dildo er perfekt til målrettet anal stimulation, og så kan den bruges af både mænd og kvinder! Perfekt til intime og frække parlege i soveværelset.

Med denne dildo kan du være helt sikker på, at din anale leg kommer op på et helt nyt niveau. Det ribbede skaft sikrer maksimal fornøjelse, mens den afrundende spids lægger op til nem og behagelig penetrering. Dildoen er lavet af 100% Premium silikone, som føles dejlig mod huden og gør dermed din nydelse endnu bedre.

Dildoen kommer også med et KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner. Du kan naturligvis også bruge dildoen, som den er. I bunden har den nemlig en sugekop, som tillader, at du kan fastgøre den til enhver glat eller flad overflade og dermed se frem til dejlig håndfri stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende design.
  • Ribbet skaft – for maksimal fornøjelse.
  • Perfekt til anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Lavet af 100% Premium silikone.
  • Kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.
  • Sugekop i bunden.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Længde: 25 cm
Indsættelig længde: 23 cm
Diameter: 4,3 – 6,3 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme