Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

HiSmith KlicLok Dildo til Sexmaskine 21 cm

439,20 kr.

Realistisk dildo med naturtro detaljer fra HiSmith. Kommer med KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Realistisk stimulation 

Leder du efter den helt rigtige dildo, der kan tilfredsstille dine behov? Så bør du prøve denne skønne fornøjelseskammerat fra HiSmith. Dildoen er især velegnet til målrettet vaginal stimulation, men kan naturligvis også bruges til dejlig anal fornøjelse.

Den realistiske dildo kommer med et rundt hoved, et åreskaft og testikler, der alt sammen gør din nydelse endnu mere behagelig. Dildoen er desuden også lavet af 100% Premium silikone, der føles utrolig behagelig mod huden.

Dildoen har et KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner, men du kan naturligvis også bruge den, som den er. Den har nemlig en sugekop i bunden, der gør det muligt for dig at fastgøre den til enhver glat eller flad overfalde. Perfekt til dig, der elsker håndfri nydelse!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og dejligt design.
  • Naturtro detaljer.
  • Perfekt til vaginal eller anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Lavet af 100% Premium silikone.
  • Kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.
  • Sugekop i bunden.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 21 cm
Indsættelig længde: 16 cm
Diameter: 5,2 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme