Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Hidden Desire Bangers F-Machine Pro 1 Sexmaskine

3.499,00 kr.

Fantastisk sexmaskine til dig, der vil tage din nydelse til nye højder!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den rigtige maskine til dig!

Vil du gerne krydre legen op derhjemme i soveværelset – enten med dig selv eller med din partner? Så har vi fundet det helt rigtige sexmøbel til dig. Bangers F-Machine Pro 1 skal nok tage din leg til nye højder og give dig mulighed for at eksperimentere med dine lyster og nydelse.

Maskinen er kompakt, hvilket gør den nem at opbevare og dermed også hurtig at bruge, når dine lyster skal tilfredsstilles. Maskinen kan penetrere enten vagina eller anus med 285 stød i minuttet – perfekt til dig, der kan lide det hurtigt og hårdt!

Desuden kommer maskinen også med en fjernbetjening, 17 cm dildo og to adaptere. Vac-U-Lock og sugekop-adapteren gør det muligt at bruge maskinen med næsten enhver dildo, og du kan derfor nemt eksperimentere med forskellige størrelser og former. Det bliver så hot!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Kompakt og smart design.
  • 285 stød i minuttet.
  • Perfekt til solo- og parleg!
  • 17 cm dildo medfølger.
  • 2 adaptere – så du kan eksperimentere med din nydelse.
  • Nem at opbevare.

Information

Mærke: Hidden Desire
Farve: Sort og lys hud
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Produkt dimensioner: 40 x 20 x 31 cm
Dildo længde: 17 cm
Strømspænding: 100-240V
Materiale dildo: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme