HiSmith KlicLok Stroker til Sexmaskine Hvid

469,00 kr.

Skøn masturbator til ham med KlicLok-stik, så den er kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkælelse til ham 

Leder du efter det helt rigtige vedhæng til din HiSmith Premium sexmaskine? Så har vi fundet noget til dig. Denne vidunderlige masturbator er det helt rigtige redskab til ham, der gerne vil forkæle sig selv med lækker nydelse og pirrende sensationer.

Masturbatoren har et realistisk udseende, da den imiterer udseendet af en ægte vagina. Når du først har denne masturbator i hånden, vil du også bemærke, at den er superbehagelig og silkeblød, som med garanti vil gøre din nydelse endnu bedre. Den har desuden også 10 forskelige vibrationsfunktioner, som tilføjer en ekstra dimension til din nydelse.

Masturbatoren kommer med et KlicLok-stik, der gør det muligt for dig at fastspænde din masturbator til HiSmiths Premium sexmaskiner. Når først du har spændt den fast, kan du godt se frem til dejlig håndfri nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og indbydende design.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Stimulerer penis.
  • Pirrende vibrationer.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Hvid og naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 22 x 7 cm
Indsættelig længde: 14 cm
Vibrationer: Ja
Materiale: Silikone, TPR og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme