Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Louisiana Lounger Sexmaskine

2.199,00 kr.

Frækt sexmøbel fra You2Toys. Perfekt til intime stunder alene eller sammen med en partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk leg med Louisiana Lounger

Glæd dig til masser af erotisk sjov med Louisiana Lounger Sexmaskine fra You2Toys. Maskinen har en oppustelig madras med en motor, der giver dig stødende bevægelser, uden at du skal gøre andet end at lægge dig godt til rette.

Maskinen kommer med tre forskellige dildoer, som du kan skrue fast eller bruge separat. Du får en pink g-punktsvibrator, en realistisk dildo og en lilla jelly vibrator. Alle tre vibratorer kommer med trinløse vibrationer. Du kan også bruge maskinen sammen med andre dildoer eller vibratorer, der har et skrugevind med en tomme i diameter.

Du får desuden også en nem og brugervenlig fjernbetjening med, der gør det nemt for dig eller din partner at styre din nydelse. Derudover får du også bånd til fiksering af hånd- og fodled. Madrassen kan bære en vægt på op til 132 kg, og så kan du selv vælge, om maskinen skal forkæle dig analt eller vaginalt. Det bliver så hot!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexmaskine i frækt design.
  • Inkluderer tre dildoer/vibratorer.
  • Kan bære personvægt på 132 kg.
  • Kommer med fjernbetjening samt fod- og håndled.
  • Dejlige stødende bevægelser.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse maskine: 160 x 80 cm (50 cm i hovedgæret og 25 cm i fodenden)
Størrelse dildo: 12, 14 og 17 cm
Vandtæt: Nej
Batteri: G-punkt vibrator: 1 x AA-batteri (medfølger ikke)
Realistisk dildo: 1 x AA-batteri (medfølger ikke)
Jelly vibrator: 2 x AA-batteri (medfølger ikke)
Sexmøbel: 8 x C-batterier (medfølger ikke)
Fjernbjetning: 1 x 23-A-batteri (medfølger)
Materiale: Vinyl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme