Fifty Shades of Grey Inner Goddess Colourplay Bækkenbundskugler

199,00 kr.

Gør som Anastasia Steele fra serien, Fifty Shades of Grey, og prøv disse elskovskugler for en hed tilfredsstille og træning af bækkebunden.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Elskovskugler til hende! 

Vil du gerne træne din bækkenbund? Så kan vi varmt anbefale Inner Goddess Colourplay Bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey. Kuglerne er perfekte til den erfarne kvinde, eller til hende, der lige har født.

Inner Goddess Colourplay Bækkenbundskugler har indbygget kugler, som roterer ved hver bevægelse. Dette fører til stærke muskelsammentrækninger, når de bruges. Med en vægt på 90 g er elskovskuglerne ideelle til eksperter.

Træning af bækkenbund kan styrke din muskulatur, øge din sexlyst og gøre dig mere sensitiv. Du får altså et sundere underliv og bedre orgasmer! Desuden anbefales træningen af sexologer, gynækologer og jordmødre.

Derudover er dette en duo med elastiske returstropper, der skifter farve, når temperaturen stiger. Farven skifter fra sort til lilla, når de opvarmes af din krop. Snoren gør det også lettere for dig at tage kuglerne ud af vagina igen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og luksuriøst design.
  • Nemme at rengøre – benyt varmt vand og sexlegetøjsrengøring.
  • Gode til at styrke muskulaturen i underlivet.
  • Giver en øget sexlyst.
  • Perfekt til erfarne kvinder.
  • Stropper skifter farve efter din temperatur.
  • Inkl. opbevaringspose.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort/lilla
God til: Kvinde
Længde: 14,5 cm
Diameter: 3,5 cm
Vægt: 90 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme