LoveBotz Thrust-Bot Håndholdt Sexmaskine

Original price was: 4.999,00 kr..Current price is: 2.999,00 kr..

Fræk håndholdt sexmaskine fra LoveBotz til par, der gerne vil udforske med fræk leg i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens nydelse til dig 

Har du og din partner hænderne skruet rigtigt på? Så har vi fundet det perfekte legetøj til jer. Denne sexmaskine fra LoveBotz minder måske om noget af det værktøj, I er bekendte med, men vi kan godt garantere, at I kommer til at elske denne maskine langt mere!

Med denne maskine får du alt det, du skal bruge for en vidunderlig aften med din partner. Det er jer, der bestemmer, hvor hed legen skal være! I styrer nemlig helt selv hastigheden med et tryk på en knap. Det bliver så hot.

Der medfølger naturligvis en fleksibel dildo, som du nemt kan fastgøre ved at dreje den på metaladapterstangen. Sørg for, at stangen er korrekt installeret i maskinen. Du kan naturligvis også bruge andre dildoer med Vac-U-Lock, hvis dette ønskes. Du vælger desuden også helt selv, om denne sexmaskine skal bruges vaginalt eller analt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Innovativt og kreativt design.
  • Forkæler dig eller din partner med intens nydelse.
  • Kommer med en fleksibel og tyk dildo.
  • Kan bruges analt eller vaginalt.
  • Kan bruges sammen med andre Vac-U-Lock dildoer.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort, rød og naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Indsættelig længde: 18 cm
Batteri: Genopladelig
Materiale: TPE, ABS og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme