Fetish Fantasy Couples Sexmaskine

1.989,00 kr.

Pragtfuld sexmaskine til parforhold, der både stimulerer ham og hende samtidigt.

Kun 3 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En fornøjelse til parforholdet 

Couples sexmaskine er en vidunderlig løsning til jer, der gerne vil pifte legen op i soveværelset. Med denne maskine får I mulighed for at tilfredsstille begge parter med de medfølgende produkter. Sættet indeholder maskinen, en pocketpussy, to dildoer, en trådløs fjernbetjening, holder til din mobilenhed, rejsetaske og en universale oplader.

I mandens side indføres den medfølgende pocketpussy, som imiterer en livagtig vagina. Denne pocketpussy masserer og stimulerer din penis indvendigt på en skøn måde. I kvindens side sætter i én af de to dildoer fast. Med den trådløse fjernbetjening kan I nemt vælge mellem forskellige stødhastigheder, som får hende tættere på klimaks.

Maskinen har to praktiske håndtag, som gør det nemt for jer at styre den. I kan også nyde den håndfrit ved at bruge maskinens sugekopper, som I kan sætte fast på hvilken som helst glat overflade. Gør jeres leg endnu sjovere ved at bruge holderen til jeres mobilenhed, så I også kan nyde visuel stimulering.

Den universale strømadapter sikrer, at I kan få tilfredsstillet jeres behov uanset hvor i verden, I befinder jer. Med denne sexmaskine kan I udforske og nyde hinanden på en hel ny måde. Glæd jer til masser af intim leg med denne vidunderlige maskine.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn nydelse til både ham og hende.
  • Kan nydes håndfrit.
  • Holder til jeres mobilenhed – understøtter visuel stimulering.
  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere i soveværelset.
  • Rejsevenlig.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Couples Sexmaskine”