Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Sexmaskine med Vibrator og Fjernbetjening

Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 999,00 kr..

Stærkt vanedannende sexmaskine fra You2toys med vibrator og fjernbetjening.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Her får du en rigtig sexmaskine!

Tag på nye eventyr med denne sexmaskine fra You2Toys. Du får en skøn dildovibrator, der overbeviser med sine dybe stød på op til 6 cm i 3 justerbare hastigheder. Derudover imponerer maskinen også med sine 7 forskellige vibrationshastigheder, som kan styres separat. Du får altså en sexmaskine, som i den grad kan siges at være en ægte allarounder.

Den bløde overglade og den stimulerende form glider automatisk ind og sikrer intensiv penetration. Derudover har denne maskine en aftagelig og justerbar sugekop, som sammen med fjernbetjeningen muliggør håndfri brug eller overførsel af kontrol til partneren. Den medfølgende fjernbetjening, ligesom selve vibratoren, kan genoplades med et medfølgende USB-ladekabel. Derudover sikrer nøglelåsen en diskret rejse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stødfunktion med 3 stakningshastigheder.
  • 7 vibrationstilstande – kan styres separat.
  • Sugekop kan fastgøres og justeres.
  • Rejselås til diskret transport.
  • Med en genopladelig fjernbetjening.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Kvinde
Samlet længde: 30,3-36,3 cm
Indsættelseslængde: 15 cm
Diameter: 4,2 cm
Med vibrator: Ja
Batteri: Genopladelig
Materiale: Silikone, PU, ABS