Hidden Desire Bangers Fuck Machine Pro 3 Duo

3.599,00 kr.

Forkæl dine indre hot spots med Hidden Desire Bangers Fuck Machine Pro 3 Duo. Den perfekte sexmaskine til både solo- og parfornøjelse.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hidden Desire Bangers Fuck Machine Pro 3 Duo – Til den ultimative nydelse

Med en vurderet effekt på 60 watt og mere end 200 stød per minut, er din søgen efter den perfekte sexmaskine endelig forbi. Mød Hidden Desire Bangers Fuck Machine Pro 3 Duo!

En af sexmaskinens fordele er, at den har et kompakt design. Det betyder, at den er supernem at opbevare efter brug og også nem at bruge uden at gå på kompromis med de funktioner, som mange større sexmaskiner har. Maskinen leverer over 200 stød per minut, mens sugekopperne i bunden sørger for, at maskinen ikke bevæger sig under legen.

Med denne sexmaskine medfølger der også en sort dildo, der er lavet i hudvenlig og blød silikone. Denne dildo har en imponerende længde på 20 cm og kan bruges til både vaginal og anal stimulation.

Du får desuden også en letlåsningsadapter, en ledningstyret strømkontrol og en metalstander til sexmaskinen. Du kan nemt justere i vinklen, så dildoen rammer det helt rigtige punkt for dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn sexmaskine til solo- og parleg.
  • Inkluderer dildo på 20 cm.
  • Kompakt design – nem at opbevare efter brug.
  • Sugekopper i bunden.
  • Kan justeres i vinklen.
  • Mere end 200 stød per minut.

Information

Mærke: Hidden Desire
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Produkt dimension: 30 x 39 x 21 cm
Dildo: Længde: 20 cm
Indsættelig længde: 18 cm
Diameter: 3,5 cm
Materiale: Silikone, ABS-plast og nikkelfri metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme