Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

HiSmith KlicLok Dildo til Sexmaskine 20 cm

569,00 kr.

Realistisk dildo med naturtro detaljer fra HiSmith, der er kompatibel med HiSmith Premium sexmaskine.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Realistisk stimulering til hende

Vil du gerne anskaffe dig en dildo, der kan tilfredsstille dine indre lystpunkter? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Denne realistiske dildo fra HiSmith kommer til at give dig masser af skøn nydelse, som du med garanti ikke vil være foruden.

Dildoen har realistiske detaljer i form af et stort, rundt hoved, solidt åreskaft og faste testikler, der også giver ekstra stimulation til klitoris under penetrering. Dildoen er desuden også lavet af 100% Premium silikone, der føles utrolig behagelig mod huden.

Denne fantastiske dildo er perfekt til stimulation af både g- og p-punktet, og den kan derfor også bruges af både mænd og kvinder. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvor fræk jeres leg skal være.

Du kan bruge denne dildo, som den er, eller benytte dens KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner. Dildoen har en fast sugekop i bunden, der tillader, at du kan fastgøre den på enhver fast eller glat overflade og dermed nyde håndfri nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert udseende.
  • Naturtro detaljer.
  • KlicLok connector – kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Perfekt til vaginal eller anal stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 20 cm
Indsættelig længde: 16 cm
Diameter: 5,3 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme