LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskine

Original price was: 7.879,00 kr..Current price is: 3.999,00 kr..

Skøn sexmaskine til ham og hende, der gerne vil tilføje et ekstra spændende element til legen. Kommer med masturbator til ham og dildo til ham/hende.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til ham 

Trænger du til at opleve nye og spændende fornemmelser? Så har vi det helt rigtige produkt til dig. Robo Fuk Deluxe fra Lovebotz er det perfekte produkt til hende, der gerne vil forkæle sig selv eller til par, der gerne vil tilføje et ekstra spændende element til legen. Uanset hvad kommer du til at elske denne maskine!

Denne sexmaskine har en kraftfuld motor i en kompakt størrelse, og så kan den justres 135º, hvilket gør det muligt for dig at blive penetreret liggende eller stående. Maskinen har desuden også håndtag, så du kan holde fast, når der bliver skruet helt op for intensiteten og hastigheden. Du styrer selv stødene med den ledningsførte fjernbetjening, eller du kan overlade kontrollen til din partner. Valget er op til dig.

Maskinen er allerede samlet, når du får den. Sammen med maskinen får du også to forskellige tilbehør: nemlig en masturbator til ham og en dildo til hende. Du og din partner kan derfor skiftes til at modtage dejlig nydelse, mens den anden ser på eller styrer legen. Dildoen kan bruges vaginalt eller analt, og kan naturligvis også bruges af begge køn.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og kompakt design.
  • Kan justeres 135º – til målrettet stimulering.
  • Kan styres med den medfølgende fjernbetjening.
  • Kommer med to forskellige tilbehør.
  • Dejlig masturbator til ham.
  • Dildo til ham/hende.

Information

Mærke: Lovebotz
Farve: Sort og naturfarvet
God til: Begge
Stimulering: G-punkt, anal og penis
Størrelse sexmaskine: 58 x 18 x 20 cm
Størrelse dildo: 20 cm (længde) og 4,5 cm (diameter)
Størrelse masturbator: 27 cm (længde) og 10 cm (ydre diameter)
Vægt: 6800 gram
Strømspænding: 100-240V
Materiale: Plast, metal og TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme