🚚 Bestil nu og modtag i morgen

You2Toys Big Bang Penetrator Sexmaskine

2.399,00 kr.

Big Bang Penetrator Sexmaskine er den perfekte sexmaskine i simpelt design og med uanede muligheder.

Kun 3 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til den hede leg 

Denne sexmaskine får dig til at se stjerner! Hvorfor gøre arbejdet selv, når du kan få en maskine til at hjælpe dig med at nå din ekstase?

Brug maskinen alene eller sammen med en partner og få mange timers glæde og sjov leg. Med 150 stød pr. minut er du garanteret en fræk og vild oplevelse. Derudover er der mulighed for dobbelt penetration, så du går ikke glip af noget med denne frække maskine. Brug den til at blive forkælet i mange forskellige stillinger og prøv også dobbelt penetrering. Styr nemt tempoet med den enkle fjernbetjening.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Op til 150 stød pr. minut.
  • Justerbar fastgørelsesvinkel.
  • Dobbelt penetration også mulig.
  • Multi-hastighed trykjustering.
  • Kan drejes op til næsten 360°.
  • Kablet fjernbetjening.
  • Justerbar støddybde op til 8 cm.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
God til: Begge
Længde stativ: 42 cm
Længde dildo: 18 cm
Længde anal dildo: 16,5 cm
Vægt: 10761 g
Batteri: Tilslut til stikkontakt
Materiale: Rustfrit stål, ABS, silikone, TPR