LoveBotz Pro Bang Sexmaskine med Trådløs Fjernbetjening

Original price was: 4.999,00 kr..Current price is: 4.499,00 kr..

Skøn sexmaskine fra LoveBotz til intime stunder i soveværelset.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ultimativ tilfredsstille til dine behov 

Har du længe ønsket dig en sexmaskine, der kan tilfredsstille alle dine behov? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne vidunderlige sexmaskine fra LoveBotz. Med denne maskine kan du godt se frem til både håndholdt og håndfri nydelse. Det bliver så frækt!

Maskinen kan forkæle dig med 5 hastigheder og med op til 240 bevægelser i minuttet. Du vælger helt selv, om du vil nyde denne sexmaskine alene, eller om du vil invitere din partner med i legen.

De fire aftagelige sugekopper til maskinen gør det nemt for dig at montere den på faste og glatte overflader – perfekt til håndfri nydelse. Du styrer maskinens stød manuelt eller med den trådløse fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan din partner også nemt kontrollere din nydelse og bestemme, hvornår du må mærke intense orgasmer.

Du kan nemt ændre på vinklen, så maskinen rammer det helt rigtige sted. Den har en stødlængde på 6,3 cm, og da denne maskine skal tilsluttes stikkontakten, skal du ikke bekymre dig om, hvornår batteriet dør. Den skal nok blive ved med at forkæle dig, til dine ben ryster under dig.

Med denne maskine får du en realistisk dildo, men du kan også bruge en dildo med Vac-U-Lock, hvis du har sådan en liggende i natskuffen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk design.
  • Forkæler dine lystpunkter med dejlige stød.
  • 240 bevægelser i minuttet!
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan styres manuelt eller med trådløs fjernbetjening.
  • Kommer med aftagelige sugekopper – for håndfri nydelse.
  • Kompatibel med Vac-U-Lock-dildoer.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort og naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og anal
Størrelse sexmaskine: 45,7 x 30,4 x 29,1 cm
Størrelse dildo: 15,2 cm (længde) og 4,4 cm (diameter)
Størrelse masturbator: 27 cm (længde) og 10 cm (ydre diameter)
Vægt: 2086 gram
Vandtæt: Dildo: Ja
Maskine: Stænksikker
Batteri: Maskine: US-stik (universal adapter medfølger)
Fjernbetjening: 2 x AAA-batterier (medfølger ikke)
Materiale: Metal, ABS-plast og PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme