HiSmith KlicLok Dildo til Sexmaskine 23 cm

449,00 kr.

Superdejlig dildo med realistiske detaljer fra HiSmith. Kommer med KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmith Premium sexmaskiner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Realistisk nydelse til hende 

Kan du godt lide, når din dildo ligner den ægte vare? Så har du fundet det helt rigtige produkt. Denne dildo fra HiSmith har skønne naturtro detaljer, der gør din stimulering endnu bedre.

Dildoen har realistiske detaljer i form af et stort, rundt hoved samt fast åreskaft og testikler. Den er desuden også lavet af 100% Premium silikone, der gør den til en fornøjelse at lege med under solo- eller parstunder.

Denne dildo kommer med et KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner. Du kan naturligvis også bruge dildoen, som den er. Den faste sugekop i bunden gør det muligt for dig at fastgøre den på enhver glat eller fast overflade.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert udseende.
  • Naturtro detaljer.
  • Lavet af 100% premium silikone.
  • KlicLok-stik – kompatibel med HiSmith Premium sexmaskiner.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til vaginal eller anal stimulering.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Brun
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 23 cm
Indsættelig længde: 18 cm
Diameter: 4,8 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme