King Cock® Slim Dobbelt Dildo 30 cm

299,00 kr.

Med Slim dobbelt Dildo fra King Cock får du en uimodståelig realistisk dildo lavet i kropssikkert materiale og i høj kvalitet!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg dobbelt så sjov!

Med Slim dobbelt Dildo fra King Cock får du en uimodståelig realistisk dildo lavet i kropssikkert materiale og i høj kvalitet!

Hver vene, skaft og hoved er omhyggeligt håndlavet med udsøgte detaljer for at give dig den mest realistiske oplevelse, du nogensinde har forestillet dig.

Takket være dens omhyggelige og specifikke størrelse, kan den bruges af alle!

Længde: 30 cm, bredde: 3,6 cm.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk dobbelt dildo.
  • Med flot glans og vener.
  • Meget fleksibel.

Specifikationer

  • Mærke: King Cock
  • Farve: hudfarvet lys
  • Materiale: PVC
  • Vægt: 376 g

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Slim Dobbelt Dildo 30 cm”