Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

King Cock® Sort Kæmpe Dildo med Kugler 36 cm

699,00 kr.

Denne imponerende dildo fra King Cock har hele 36 cm, som kan tilfredsstille dig. Kommer med stærk sugekop for håndfri fornøjelse.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Jo større, jo bedre: King Cock® Sort Kæmpe Dildo med Kugler 36 cm!

Denne overvældende, sorte dildo på hele 36 cm og en diameter på 6 cm vil give dig følelsen af at blive helt fyldt ud. Hvis du ser dig selv som en dildo-entusiast, så er dette et must-have produkt. Denne dildo har et naturtro udseende med realistiske strukturer, som med garanti vil give dig kamp til stregen!

Dildoen er håndlavet i USA og kommer i detaljeret penislook med glans, åring og testikler, og føles med den faste kerne og det hudlignende materiale næsten som den ægte vare!

Derudover kan sugekoppen sættes på alle glatte overflader, hvilket giver dig muligheden for håndfri brug. Du kan også bruge den som strap-on.

King Cock® Sort Kæmpe Dildo med Kugler 36 cm er som sagt velegnet til den erfarne dildo-entusiast. Du vælger helt selv, om denne imponerende dildo skal forkæle dit g-punkt, eller om den skal bruges til anale eventyr.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske detaljer.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Hudlignende materiale – for en bedre følelse og opleve!
  • Kan bruges til vaginal og anal sex.
  • Kommer i en flot, sort farve.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: King Cock
Farve: Sor
God til: Kvinde/mand
Størrelse: 36 cm (L)
Diameter: 60 mm
Vægt:
Med vibrator: Nej
Strap-on kompatibel Ja

1 anmeldelse af King Cock® Sort Kæmpe Dildo med Kugler 36 cm

  1. Jamahl

    Købte denne Dildo til min kammerat i 30 års fødselsdagsgave. Han er så glad for den.

Tilføj en anmeldelse af varen