King Cock® Dildo Med Kugler Lys Hud 38 cm

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 699,00 kr..

Realistisk dildo i en imponerende størrelse fra King Cock. Perfekt til fræk, kinky leg i soveværelset!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

King Cock® Dildo Med Kugler Lys Hud 38 cm til Intens Leg! 

Med en imponerende længde på 38,1 cm og en bredde på 7,6 cm er du garanteret en vild oplevelse. Denne dildo er perfekt til dildo-entusiasten, der ikke kan få det stort nok.

King Cock er et amerikansk mærke, der har fokus på realistiske detaljer. Det er alt fra tydelige blodårer til detaljerede, skønne testikler, der gør, at dildoen får et mere realistisk udseende. Derudover er dildoen fremstillet af et behageligt, naturtro materiale, der gør oplevelsen mere nydelsesfuld og realistisk.

Denne dildo har også en sugekop for enden, så du kan sætte den fast på glatte overflader. Nyd håndfrie oplevelser, eller brug den sammen med dit strap-on harness, hvis du ønsker at penetrere din partner.

Denne imponerende dildo fra King Cock kan bruges enten vaginalt eller analt. Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde dildoens imponerende længde og bredde, men én ting er sikkert: du kommer til at elske denne fantastiske dildo!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Imponerende størrelse.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til både vaginal og anal sex.
  • Realistiske detaljer.
  • Behageligt materiale.

Detaljer

  • Mærke: King Cock
  • Farve: Lys Hud
  • Størrelse: 38,1 cm/ Ø 7,6 cm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock® Dildo Med Kugler Lys Hud 38 cm”