Pleaser Carl Buttplug med Vibrator Sort

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Carl er en stor ægte badboy. Her får du en fræk vibrerende buttplug med 360 graders rotation og fjernbetjening fra Pleaser.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Carl Buttplug med Vibrator i Sort – Fræk anal leg med Carl fra Pleaser

Gør dine intime stunder lidt sjovere med denne vibrerende buttplug fra Pleaser. Brug den alene eller inviter din partner med i legen og se frem til masser af anal sjov, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Pleaser Carl Buttplug med Vibrator er et innovativt sexlegetøj designet til mænd, der ønsker at udforske nydelsen af anal stimulation. Denne anal plug er lavet af høj kvalitets silikone materiale, der er blødt og behageligt at bruge.

Den har en unik funktion af 360 graders rotation, som gør det muligt for brugeren at opleve forskellige vinkler og stimulation under brug. Derudover er den trådløse fjernbetjening en ekstra funktion, som giver mulighed for at justere vibrationerne og rotationen af analpluggen på afstand.

Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner, som tager din nydelse til nye højder.

Pleaser Carl Buttplug med Vibrator kan naturligvis også bruges af kvinder og er derfor også det ideelle parlegetøj. Brug den som klitorisvibrator og stimulering af andre erogene zoner. Buttpluggen er desuden også genopladelig via USB, hvilket gør det nemt og bekvemt at oplade og slippe af med bekymringer om batterilevetid. Det er også vandtæt, så det kan bruges under bruseren.

Anvend en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, mild sæbe og et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse: Bredde: 103 mm / Længde 164,8 mm / diameter 49,5 m.m.  

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og lækkert design.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • 360 graders rotation – stimulation fra forskellige vinkler.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan styres med den trådløse fjernbetjening.
  • Perfekt til stimulation af p-punktet.
  • Blødt og behageligt silikone materiale.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Størrelse: 16,4 x 10,3 x 4,9 cm
Vægt: 505 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX5)
Ladetid: 60-70 min.
Brugstid: 60 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video