CalExotics Booty Call Booty Bender

199,00 kr.

Føj lidt sjov, spænding og romantik til dit kærlighedsliv med denne super fleksible perlestang.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderligt legetøj til anal stimulering 

Booty Call Booty Bender er en mind-blowing stimulator. Velegnet til dyb, sexet og sensuel leg i soveværelset. Det perfekte legetøj at tilføje til dit kærlighedsliv. Denne fleksible perlestang giver dig en fantastisk følelse med hver bevægelse.

For at tilføje endnu mere spænding har denne  Booty Call Booty Bender 3 intense vibrationshastigheder, så du kan ryste tingene op og nyde intense orgasmer ved at trykke på en knap. Den lette trykknapkontrol giver dig mulighed for at tænde og slukke og vælge din foretrukne hastighed, hvilket gør det super nemt at bruge under forspil.

Den vibrerende sonde er helt vandtæt og sikker at bruge sammen med vand inklusive smøremidler. Du kan maksimere din oplevelse i soveværelset eller tage den med dig hver gang, du bader.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til prostata stimulering.
  • 3 vibrationsfunktioner.
  • Velegnet til sensuel analleg i soveværelset.
  • Vandtæt.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/mand
Størrelse: 17,7 cm
Diameter: 2,5 cm
Vægt: 0.123 kg
Med vibrator: Ja
Stimulation: Anal
Vandtæt: Ja
Batteri: 2 x AAA Medfølger ikke
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme