Celestials Beaded Glas Dildo Pink

249,00 kr.

Forkæl dig selv med denne glas dildo fra Celestials, som har 5 sammensatte kugler, der giver et rillet design. Perfekt til dejlig anal og vaginal stimulation!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev rillet stimulation med Celestials Beaded Glas Dildo Pink

Denne glas dildo fra Celestials er dit nye must-have produkt, hvis du elsker et rillet design. Dildoen har 5 sammensatte kugler, der giver en intens og pirrende nydelse, når først den indsættes vaginalt eller analt. Den mindste kugle sidder naturligvis øverst, så du kan arbejde dig op til de 4 andre kugler.

I bunden sidder der en ring, som du kan holde om. Det gør dette legetøj nemmere at bruge og sikrer også, at dit legetøj ikke glider uønskede steder hen.

Med denne glas dildo kan du også eksperimentere med frække temperaturlege. Prøv for eksempel at lægge denne dildo i koldt vand for en kølende fornemmelse, eller læg den i varmt vand for modsatte effekt.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse:

 • L: 15,5 cm / Indsættelig længde 11 cm
 • Vægt: 155 gr.

Fantastiske Fordele: 

 • Flot og lækkert design.
 • Perfekt til anal og vaginal stimulation.
 • Glas dildo med 5 kugler.
 • Rillet og spændende design.
 • Kommer i en smuk pink nuance.
 • Supernem at bruge og rengøre.
 • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Celestials Beaded Glas Dildo Pink

 1. Jette

  Virkelig lækker! 5 stjerne her fra

Tilføj en anmeldelse af varen