CalExotics Ripple Buttplug Sæt

299,00 kr.

Anal sæt med 3 forskellige silikone buttplugs fra CalExotics. Perfekt til ham eller hende, der elsker dejlig anal fornøjelse.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal Play med CalExotics Ripple Buttplug Sæt

Ripple Buttplug Sæt er et fantastisk anal sæt med 3 anal plugs i forskellige størrelser. Disse butt plugs er lavet til, at du nemt kan indføre dem analt og gradvist gå op i størrelse efter dit behov. Derudover er de formet til at ramme alle de rigtige punkter for dig. Du kommer til at elske dette anal legetøj!

Sættet kan bruges af både begyndere og erfarne anal-entusiaster. Brug disse fantastiske butplugs til fræk anal leg, eller hvis du gerne vil tilføje et ekstra spændende element under samleje med din partner. Sættet kan desuden også bruges af både mænd og kvinder, så I får god mulighed for at eksperimentere med forskellige lege i soveværelset.

De tre Ripple Buttplugs er lavet i fleksibel silikone med et blødt satin-finish, der gør dem utrolig behagelige at lege med i flere timer, og så er de også ftalatfri. I bunden finder du også en sugekop, der gør, at du kan nyde din buttplug håndfrit. Sæt den fast på en glat overflade som f.eks. en flise eller et spejl og glæd dig til at mærke dejlig bagdørs-stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 3-delt anal sæt.
  • Kommer i forskellige størrelser.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Lavet i behageligt materiale.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Størrelse (lille buttplug): 7,5 x 2,5 cm
Størrelse (mellem buttplug): 9,5 x 3,25 cm
Størrelse (stor buttplug): 11,5 x 3,75 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme